Question Velmi levná výroba léků

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj, můžete mi říct, jestli jsou ve výrobě opravdu levné léky a jak je uvařit. Jsou to spíše amfetamin nebo LSD nebo jiná droga ?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Jaký je rozpočet a co je cílem?

Amfetamin je levný, LSD není realizovatelný

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Benzodiazepiny, o kterých jsem slyšel, jsou levné na dávku. syntetizujete tisíce dávek v 1 cyklu. ale pak je dávkování a lisování tablet úzkým hrdlem.

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
musí to být opravdu levné. levnější než pervitin nebo mefedron, protože v mé zemi jsou produkty na výrobu 4-MMC drahé a těžko dostupné

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vím, jak funguje 4-MMC, protože je v mé zemi opravdu populární, ale chtěl bych vyrobit něco jako LSD nebo MDMA.

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
715
A-PVP si na některých trzích získal oblibu. Tato látka má jednoduchou a levnou syntézu, velmi silný účinek a nízké dávkování. Nedávno jsme natočili videoklip o syntéze této látky, mnoho lidí to může zajímat.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/%CE%B1-pvp-synthesis.47/

Last edited by a moderator:

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Ne, jen jsem z druhé ruky slyšel, že dostanete monstrózní výtěžky v porovnání s dávkou, nemám zde žádné znalosti ani zkušenosti

Charlenedelarosa

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Může mi někdo pomoci... potřebuji pomoc, jak sysnthesis 5CLADB a možná i další kanabinoidy..... prosím oslovte mě potřebuji vaši pomoc!!!
předem děkuji