Děkuji za návrat bratrů z okolí, počínaje Williamem, ano, používali tento materiál a účinky jsou relativní, někteří mají velmi silné reakce jako duševní zmatenost, urychlení, styl MDA, velmi dlouhé trvání, někteří klienti uvádějí, že nepociťují žádný účinek, což poukazuje na to, že konečný produkt, který laboratoř vyrábí, není zcela jednotný, domnívám se, že nemají ani magnetické míchadlo. Pokud jde o proces, na který jste se mě ptal, můžete být konkrétnější? Doslova chemie nikdy nebyla mou silnou stránkou, ale toto fórum se stane mým novým zdrojem studia, vezmu 1 gram látky a dám do kolika ML teplé vody? pokud vím, tak tady MD krájejí jako kokain, přeměňují 1kg mdma na 5-6kg tohoto namíchaného svinstva.
@G. Patton ty fotky co jsem poslal jsou krystalky, které se tu prodávají jen jako evropský MD, ale vše se vyrábí tady v našem kraji, o tom barelu mi bylo sděleno jen to, že je to tekutý pervitin, je to taková olejovitá nažloutlá tekutina, která při vystavení na volném vzduchu mimo barel sama krystalizuje. činidlo, které bylo testováno, je MARQUIS, už jsme si vzali další várku ze stejné laboratoře a někdy to reaguje velmi fialově, někdy úplně žlutě, nikdy to není dobrá látka a účinky jsou vždy stejné, velký strach máme z toho, že zůstaneme v rukou těchto lidí, kteří zřejmě nevědí, co nejméně mohou dělat, a to až tak, že jsme s kolegou, který je chemický technik, že si odtamtud vezmeme nějaké otázky, protože ani laboratoř neví, proč se tento "MD" rozpouští mimo vakuový / vzduchotěsný hrnec. Z toho, co jsme si povídali, se snažím získat postup, který používají a jejich recepturu, abych zjistil, co dělají špatně, vím, že se tam snaží proces co nejvíce urychlit, jsou jedni z mála výrobců a poptávka je velmi vysoká, urychlit jak ohřev, tak chlazení výrobku, podívám se na odkaz, který jste mi poslal, předem děkuji za pozornost! r další dotaz, když se zmiňujete o vakuu, jednalo by se například o vakuovou pumpu? Vzpomněl jsem si na proces odstraňování butanu, když děláme extrakci BHO v marihuaně, nevím, jestli by byl postup podobný.
Test reagencií
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit nemohu se dostat k "secrets of methanphetamine...." Nemám přístup k otevření.