Question Pokus o vytvoření kapaliny C

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Hledám návod krok za krokem, jak BEZPEČNĚ vyrobit C-Liquid co nejblíže normálnímu THC high. Nechci vapovat nějaké ďábelské noidy. Snažil jsem se najít informace na toto téma všude možně, ale nedaří se mi najít přesné údaje. Jelikož se zabývám tak malými hodnotami dávek, potřebuji se ujistit, že přesné množství poměru mg/ml je bezpečné. Pokud má někdo nějaké informace o tom, jaký noid je nejlepší použít a jakou přesně dávku použít, budu vděčný. Podařilo se mi najít pouze informace o zahřívání práškového noidu v roztoku vg/pg, dokud nedojde k jeho homogenizaci.
Jakékoli informace jsou užitečné. Děkuji

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
280
Máte zájem o 5F-CUMYL-PINACA přesně? Problém s tvorbou návodů a výběrem bezpečných dávek spočívá v tom, že ani dnes neexistuje jednoznačná odpověď na otázku, jak moc látky tohoto typu silněji působí na kanabinoidní receptory. U hlásné látky například různé studie prokázaly různou selektivitu. Látka může být buď 2krát selektivní, nebo téměř 30krát. K tomu je třeba připočíst různé typy receptorů a nejmenší účinné dávky. Možná proto není odpověď na vaši otázku tak jednoduchá. Můžete si však prohlédnout sekci věnovanou syntéze kanabinoidů. Možná tam najdete odpověď nebo správný směr: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/.

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Mám zájem o použití JWH-210 a přemýšlel jsem o tom, že bych vyrobil poměr 45 mg/1 ml. Zajímalo by mě, zda by to bylo bezpečné. Většina výzkumů, které jsem provedl, poukazuje na to, že dávka JWH-210 je 1,5-3mg a ml vape džusu zabere mezi 100-200 šluky. Takže pokud chci, aby každých 5 puffů byla účinná dávka při průměrných 150 puffech, dostal bych 30 dávek. Pokud bych chtěl, aby každá dávka byla 3mg, bylo by to 90mg/ml. Nejsem si však jistý, zda je to bezpečné. Pokud o tom něco víte, bylo by to užitečné. Pokud ne, začnu s velmi nízkou dávkou mg/ml, například 20mg/ml, a budu postupně zvyšovat. Také pokud znáte nějaký přesný způsob, jak směs homogenizovat, bylo by to také užitečné. Viděl jsem, že zahřívání směsi a důkladné míchání je nejlepší způsob, ale nejsem si tím jistý. Pročetl jsem si kanibinoidní fóra a žádná z tamních informací se mě netýká.
Děkuji za odpověď

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Myslím, že je to nejlepší způsob. Podle mého názoru jste se ve svém výzkumu vydali správným směrem. Podělte se s námi o své výsledky, prosím.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Bude provedeno. Nikde nevidím žádné další příspěvky o výrobě C-Liquidu, takže udělám podrobný návod mých pokusů a omylů. Hodlám začít na nízké dávce liquidu a postupně se propracovávat k nalezení požadované síly.