- Reaction score
- 4
Dobře, takže je zřejmé, že to, co se na ulici vydává za fentanyl, jím pravděpodobně není, ale na některých testech z jedné z našich služeb se v minulosti objevily fentalyl, alfentanyl a sufentanyl. Jako uživatel intravenózních drog, protože většina našich vzorků byla pozitivně testována na benzodiazepiny, má Toronto dva programy bezpečnějšího zásobování. Ten, ve kterém jsem já a kde dostávám 21 8 mg dialaudidu denně na závislost na opiátech a 6 10 mg Ritalinu značky APO denně jak na ADHD, tak na dvacetiletou závislost na pervitinu. Ritalin překvapivě funguje a ano, píchám si je. Ale stále dostávám touhy a mám měl čas říkat ne volným drogám. Ale dávka pro Dilaudid stále není ani zdaleka dostatečná, protože se stále nacházím v užívání alespoň pokud mám peníze 1 bod denně. Pozitivní je, že si můžu vzít prášky domů.
Druhý program je program injekčního hydromorfonu, kde u musí jít na místo. The Works v Torontu. A dostanete dvě injekce tekutého hydromorfonu denně, jednou ráno a jednou večer. Někdo, kdo je na něm, mi řekl, že dostává 400 ml hydromorfonu denně, ale to zní špatně. Já to chápu tak, že 2 ml hydromorfonu je totéž jako 8 mg hydromorfonu.
Jen se snažím přestat užívat pouliční drogy a případně i jehly. Bohužel mám poškozené srdce do té míry, že přestat úplně není možné.
Druhý program je program injekčního hydromorfonu, kde u musí jít na místo. The Works v Torontu. A dostanete dvě injekce tekutého hydromorfonu denně, jednou ráno a jednou večer. Někdo, kdo je na něm, mi řekl, že dostává 400 ml hydromorfonu denně, ale to zní špatně. Já to chápu tak, že 2 ml hydromorfonu je totéž jako 8 mg hydromorfonu.
Jen se snažím přestat užívat pouliční drogy a případně i jehly. Bohužel mám poškozené srdce do té míry, že přestat úplně není možné.