• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Relaxační produkty

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Zdravím všechny, nevím, jak aktivní je tato komunita, ale jsem si jistý, že mohu věřit znalostem zdejších lidí. Jak jste pochopili z mého jména, připravuji se na zkoušku na vysokou školu a mám problémy jako stres, úzkost, nespavost. Existují nějaké doporučené přípravky pro takové situace, které si mohu snadno koupit v lékárně? Byla bych vám velmi vděčná, kdybyste mi pomohli. Předem všem děkuji

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Teď jsem si o ozaprinu přečetla na internetu a i když se mi po něm dobře spí, viděla jsem komentáře, že některým lidem způsobuje neklid. Také jsem nenašla žádné jasné informace o tom, zda se dá koupit bez předpisu. Mám vykrást lékárnu nebo co mám dělat?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Přípravek Ozaprin je dostupný bez lékařského předpisu. Pokud ho nemůžete najít, můžete si koupit také jinou značku přípravku Olanzapin, který má stejnou účinnou látku a má stejný účinek. Pokud nechcete mít problémy s dávkováním, jsou vhodné 10 mg tablety.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Především děkuji, že jsem ji několikrát použila a spala jsem opravdu hluboce, ale myslím, že ji už nepoužiji, pokud to nebude velmi nutné. Cítila jsem trochu absťák, nevím proč.

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Doporučuji duloxetin, pomohl mi se spánkem, ale má nepříjemný vedlejší účinek v podobě snížení kvality spánku. Jinak snížil úzkost a stres jako pocity jako úzkost a stres, Duxet se prodává pod názvem Duloxx. Bez lékařského předpisu