PEPAP

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Nejsem tedy chemik, ale jsem si celkem jistý, že by to mělo fungovat, pravděpodobně s velmi nízkými výtěžky, ale mělo by to fungovat.

Toto by mělo být pro OPPPP, ale obecná myšlenka je stejná.

Erowid
https://erowid.org ' prodinePDF
Syntéza prodinů

Toto by mělo vést na první odkaz, který je obecnou myšlenkou.

Alfa-methylstyren, formaldehyd, fenetylamin (nahraďte methylamin ve výše uvedeném pdf tímto, bylo mi řečeno, že to bude fungovat).

AMS od peroxidu kumenu, myslím, že objednání kumylalkoholu je nejjednodušší způsob, pak dehydratace, jak se říká, s KHSO4, nebo myslím, že možná s kyselinou fosforečnou. Nebo prostě objednat ams rovnou, ale to se dá poněkud hlídat.

Takže v podstatě budeš potřebovat alfa metylstyren, kyselinu octovou, acetanhydrid, fenetylamin a 37% formaldehyd.

To by mělo být schopno nahradit alfa ethyl styren, kyselinu propionovou, anhydrid propionový a methylamin ze syntézy prodinu, stačí provést správné výpočty a dosadit. Kyselina propionová/anhydrid se podle mého názoru nemusí nahrazovat, ale kyselina octová/anhydrid vytváří vlastní PEPAP.

Vím, že je to hrubý příspěvek. Ale obecná myšlenka, za předpokladu, že to funguje (říkal, že ano), by byl slušný, relativně otc opiát. Připouštím, že výtěžek je nízký a Wikipedie o PEPAP říká, že vedlejší produkty, podobně jako MPTP, nejsou neurotoxické. Takže to je hezké.

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Nejsem tedy chemik, ale jsem si celkem jistý, že by to mělo fungovat, pravděpodobně s velmi nízkými výtěžky, ale mělo by to fungovat.
Ahoj KK, tohle by mohlo být o něco jednodušší:
VhigTLB4j9

Dejte mi vědět, co si myslíte.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
To se zdá být dobrá cesta.

Jediné, čeho se obávám, je syntéza fenyl lithia a její bezpečnost. Zajímalo by mě, jak je taková syntéza nebezpečná, stejně jako to, jak hořlavý/toxický je PhLi.