Question Potřebujete pomoci s odstraněním barvy z fetty (fentanalu)!!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Uvízl jsem s asi Oz a půl modré fetty (fentanyl) . Jsou to kousky pouliční kvality, nikoli čistý fentanyl. Moje otázka zní, jak bych měl postupovat při odstraňování barvy? Předpokládám, že je to jen potravinářské barvivo, a zvažoval jsem použití acetonu, jak jsem to dělal v minulosti s pervitinem. Fungovalo by to? Jak bych odstranil řez? Děkuji.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Podle mého názoru potřebujete kvantitativní analýzu. Modré barvivo na vašem fetty by nemělo být považováno za stejnou nečistotu, jakou jste viděli na pervitinu, protože to není pervitin a většina věcí je pravděpodobně méně než jednotlivá s neznámou interakcí s acetonem/rozpouštědlem.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Pokud si musíte klást tyto otázky, pochybuji, že jste připraveni na zacházení s čistým fentanylem, ale dobrá, jdeme na to:
A/B acidobazická extrakce by měla odstranit řezy a barvu a rekrystalizací získáme čistý produkt. Nyní je to pravděpodobně Fentanyl.HCl nebo Fentanyl.Citrát. rozpustit ve vodě, přefiltrovat, veškerý Fentanyl by měl být ve filtrátu (kapalina), Zalkalizovat opatrným přidáním roztoku uhličitanu sodného, dokud ph nebude >10. extrahovat nepolárním rozpouštědlem, jako je toluen nebo xylen. extrakt propláchnout vodou. Přidejte kyselinu citronovou (bezvodou) v alkoholu (IPA je v pořádku), dokud ph nebude 5-6. F-citrát by měl odpadnout. promyjte věc dalším suchým xylenem nebo toluenem a pak naftou (Shellsol je ve vašem koutě) a nechte vysušit na křupavý prášek. Pokud to není křupavý prášek, rozpusťte ho v minimálním množství HORKÉ IPA a přidejte suchý aceton a do lednice. Výslednou věc promyjte naftou a nyní by to měl být opravdu suchý prášek.

Snažte se nezabít sebe ani ostatní.
Fentanyl je mizerná droga se špatným bezpečnostním profilem, buďte si toho vědomi.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Oceňuji vaši pomoc, i když není důvod být na mě na začátku hrubý. A jen tak mimochodem, já fentanyl neužívám, ale v mém okolí zmizel heroin a všichni chtějí kupovat tohle svinstvo. Ale na ten modrý matroš si všichni stěžovali kvůli jeho chuti. Extrakci, o které mluvíš, jsem dělal stokrát pro červený fosf. pervitin. Ještě jednou díky

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Odpověď bych nepovažoval za neslušnou, jen tato skutečnost platí pro většinu z nás a OrgUnikum se vůči vám choval ochranitelsky. Nicméně vám poskytl informace, o které jste žádal, což jsem já neudělal vzhledem k tomu, že můj postoj byl také poněkud ochranářský. Práce s tímto materiálem by měla být prováděna s veškerými osobními ochrannými prostředky, které si můžete pořídit, chemie metamfetaminu je ve srovnání s tímto postupem čištění docela vstupní úroveň. Nezapomeňte, že většina skleněného nádobí a osobních ochranných prostředků by měla být po použití z bezpečnostních důvodů zničena, malá skvrna na stole nebo laboratorním plášti je dostatečně silná, aby zabila několik lidí. Věřím, že máte dostatek zkušeností s nebezpečnou chemií s pervitinem, abyste si dokázali poradit s uvolňováním/vznikem solí. Zatímco redukce P/I2 je nebezpečí výbuchu/požáru, tohle je nebezpečí toxicity, jak možná víte, že velký mokrý ručník lze použít k zastavení rozběhnuté syntézy pervitinu (dokonce se vsadím, že už vám to možná zachránilo svobodu), v případě fentu potřebujete jako super malou místnost, kterou celou pokryjete tlustou plastovou folií a hazmat+plynovou masku+stirdy rukavice a prostředky na svlékání hazmatu, aniž byste se ho přímo dotkli. A samozřejmě provést ředění (řezání) fentu, který se musí míchat delší dobu, aby nedošlo k případnému vzniku horkých míst (někdo, koho znám, zemřel na horké místo fentu). Byl jsem to já, kdo dal podnět ke zničení materiálu a poskytl metodu. Mám rád fentanyl, ale farmaceutickou kvalitu akceptuji pouze v případě, že mi není k dispozici dle libosti. Takto jsem se nikdy nedostal do závislosti na opiátech, nebo alespoň zatím jsem se dočkal jen překvapení, že závislost, kterou jsem si byl jistý, se ukázala jako iluzorní. S přáním všeho nejlepšího! P.S. prosím, prozkoumejte přístup a zeptejte se na názor odborníka, zkuste najít někoho s bývalou praktickou zkušeností jako průvodce.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Lidé začali být na da Intanetz docela hákliví, teď dobře, milý @InnocentBystander23, promiň, to je tak hezké, jak to jen jde, aniž bych se vydával za univerzální chůvu, takže lepší to nebude, ber nebo nech být.

Chybí mi olde dayz kvalitních flamewars a ne, flamewars nemá absolutně nic společného s vykřikováním urážek nebo vyhrožováním. Všechno to šlo z kopce, internet vlastně zemřel v den, kdy AOL připojil Missisippi (datum je jen náhoda) a byl nahrazen převlečenou nákupní platformou.
Staří lidé, věčně naříkající, já vím, já vím, pojďme se pak bavit o válce......🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Oceňuji váš postřeh. momentálně si nemohu dovolit zničit své skleněné nádobí, takže ho nechám tak, jak je, a nebudu se v něm vrtat. díky.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Nemusíte doslova rozbíjet skleněné nádobí, stačí ho ošetřit silným oxidačním prostředkem, například roztokem piraně.