Odpověď bych nepovažoval za neslušnou, jen tato skutečnost platí pro většinu z nás a OrgUnikum se vůči vám choval ochranitelsky. Nicméně vám poskytl informace, o které jste žádal, což jsem já neudělal vzhledem k tomu, že můj postoj byl také poněkud ochranářský. Práce s tímto materiálem by měla být prováděna s veškerými osobními ochrannými prostředky, které si můžete pořídit, chemie metamfetaminu je ve srovnání s tímto postupem čištění docela vstupní úroveň. Nezapomeňte, že většina skleněného nádobí a osobních ochranných prostředků by měla být po použití z bezpečnostních důvodů zničena, malá skvrna na stole nebo laboratorním plášti je dostatečně silná, aby zabila několik lidí. Věřím, že máte dostatek zkušeností s nebezpečnou chemií s pervitinem, abyste si dokázali poradit s uvolňováním/vznikem solí. Zatímco redukce P/I2 je nebezpečí výbuchu/požáru, tohle je nebezpečí toxicity, jak možná víte, že velký mokrý ručník lze použít k zastavení rozběhnuté syntézy pervitinu (dokonce se vsadím, že už vám to možná zachránilo svobodu), v případě fentu potřebujete jako super malou místnost, kterou celou pokryjete tlustou plastovou folií a hazmat+plynovou masku+stirdy rukavice a prostředky na svlékání hazmatu, aniž byste se ho přímo dotkli. A samozřejmě provést ředění (řezání) fentu, který se musí míchat delší dobu, aby nedošlo k případnému vzniku horkých míst (někdo, koho znám, zemřel na horké místo fentu). Byl jsem to já, kdo dal podnět ke zničení materiálu a poskytl metodu. Mám rád fentanyl, ale farmaceutickou kvalitu akceptuji pouze v případě, že mi není k dispozici dle libosti. Takto jsem se nikdy nedostal do závislosti na opiátech, nebo alespoň zatím jsem se dočkal jen překvapení, že závislost, kterou jsem si byl jistý, se ukázala jako iluzorní. S přáním všeho nejlepšího! P.S. prosím, prozkoumejte přístup a zeptejte se na názor odborníka, zkuste najít někoho s bývalou praktickou zkušeností jako průvodce.