Question Looking for a vendor Potřebujete spolehlivý (poctivý) zdroj!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hej... je to temný web. Není to zrovna poctivé místo, já vím. Ale někde tam venku musí existovat stránka/prodejce vicodinu/hydrokodonu/norca, která OPRAVDU dodržuje svá vlastní pravidla pro úschovu. Prodejce, který produkt dodá.

Může mě někdo nasměrovat!? Už mě nebaví se nechat okrádat!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
@prophet jich má každý měsíc několik. Je to jediný člověk, o kterém vím, že prodává pravé opiáty na předpis. Neříkám, že je jediný, kdo je prodává, ale je jediný, koho mám ověřeného. Mohu potvrdit, že více lidí prodává padělky. Pokud v lékárně neseženete růžový 30mg oxy, pak ty špendlíkové, které se tu prodávají, nejsou pravé. To samé platí o zeleném Xanaxu. Vždycky používejte eskontní službu. Pokud se vás někdo na těchto stránkách snaží přesvědčit, abyste to nedělali, doufá, že vás oškube.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Děkujeme za odpověď. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Tento člověk je podvodník. Nikdy se nepokoušejte koupit drogy z telegramu, stejně je složený a jeho majitel je ve vězení a zpívá jako pták

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Každý měsíc dostávám několik hydrokodonů 7,5 a také 30 mg oxy. Nikdy nevím, kdy a kolik, můj zdroj je bere, takže počet je vždy jiný. Moje recenze na prodané hydros svědčí o tom, že jsou pravé, stejně jako Frit, který také testoval můj oxy. Momentálně mi došly, ale jakmile seženu nové zásoby, aktualizuji své výpisy. Stále se můžete podívat na můj seznam, i když nemám skladem.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Děkuji za odpověď, ale hledám víc než několik za měsíc. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Pokud jste si zakoupili můj oxy 30 za hromadnou cenu, což je obvykle 30-35 tablet měsíčně, pak zaplatíte 31 USD za. Rozdělením na 4 máte čtyři 7,5 mg oxy a při ceně 31 USD za každou zaplatíte 7,75 USD za každou 7,5 mg. Když si koupíte 30 mých 7,5 dros ve velkém, což je 10 kusů, zaplatíte 10 dolarů za každý 7,5 mg hydros. Mohu předat nabídky, které dostanu, a dostanu lepší nabídku na oxy. Třicet pilulek oxy je jako koupit si 120 pilulek 7,5 mg za měsíc a jsou silnější a levnější než 7,5 mg hydros. V podstatě byste mohli získat 120 až 140, 7,5 mg pilulek oxy měsíčně za 2,25 USD levněji, než byste zaplatili za 7,5 mg hydros. Tímto způsobem získáte více peněz za své peníze a říkáte, že hledáte více než několik tablet měsíčně, 30-35 30mg oxy není jen několik tablet. Pokud se berou na bolest, jsou to 120-140 tablet, které vám lékař nedá, pokud nemáte rakovinu nebo něco stejně závažného. A za cenu, pokud najdete skutečné oxy 30 levnější než 31 dolarů za pilulku, pokud je koupíte ve velkém, dejte mi vědět, protože bych je mohl koupit sám, abych je prodal těm, kteří potřebují. 930 dolarů zní jako hodně za 30 pilulek, dokud to nerozložíte a neprovedete matematiku ve srovnání s tím, co obvykle najdete s hydros téměř kdekoli. Pokud máte zájem, přijďte za mnou ve středu.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Pokud máte problém s nalezením u nás, podívejte se třeba na trhy DrugHub nebo Archetyp. Najdete je na daunt(dot)link. Vždy si ověřte webové stránky marketu

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Děkujeme za odpověď. Nerozumím... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Máte nainstalovanou aplikaci tor?

Stránka je daunt.link
Jsou tam uvedeny trhy

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Buďte prosím opatrní množství padělaných pilulek na darknetu je ohromující a některé jsou vyloženě nebezpečné.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Vše, co je v této sekci uvedeno, si můžete koupit bez rizika, že budete podvedeni.
Vyberte si zemi nebo oblast a získejte to, co jste si objednali.
Existují také opio: hydrokodon, metadon, OXY