Question Je tato stránka důvěryhodná?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Sám jsem u tohoto dodavatele nikdy neobjednával, ale na první pohled vypadají docela slušně. Jsou z Polska, což mě nepřekvapuje. A ty lahve, které používají, jsem už někde viděl. Jsou to standardní polské lahvičky na činidla a také evropské lahvičky na činidla ISO pro chemikálie ACS. Společnost byla vytvořena před lety a nezdá se, že by vůbec skrývala své kontaktní nebo firemní údaje. Řekl bych, že legálně.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Jsou to 100% legální firmy a žádné zadní vrátka :D Líbí se mi na nich, že nabízejí možnost vyzvednutí a nekladou příliš mnoho otázek!

Dokonce před 2 měsíci prodali svou společnost jinému polskému investorovi a nyní pracují na internacionalizaci, nebo alespoň na větším otevření se evropským zemím.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Je příjemné vidět jejich rozšíření. I když doufám, že společnost bude i nadále sídlit v Polsku, protože tam mají dost volné zákony týkající se chemických látek.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Také vím, že je to legální, ale slyšel jsem, že neodpovídají na e-maily tak snadno.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Pokuste se získat osobní kontakt na některého z jejich pracovníků.
Já si povídám pouze s jedním člověkem z této společnosti a nikdy jsem neměl problém se s ním spojit, a to i v případě, že to bylo naléhavé a bylo třeba to vyřídit rychle

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Můj učeň na mě včera křičel, že jsem rozbil nálevku na sep... Asi si budu muset objednat novou.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ach jo, to je na nic, člověče! Zrovna minulý týden jsem rozbil 20L 3 Neck RBF, znám ten pocit.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Opravdu mě mrzí, že to slyším

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Jo člověče to byl průšvih, ale to se stává... Stalo se to při čištění :/ Naštěstí jsem měl v zásobě jinou

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Naštěstí... pokud je zlomené hrdlo, možná se ho pokusím svařit zpátky, foukání skla je koníček, který určitě mám, ale chybí mi vhodný kyslíkový hořák a samozřejmě trubičky a kohouty a armatury. Ani jsem nestihl vyzkoušet svůj 10L 3n rbf... Ještě přemýšlím, jaké je nejlepší improvizované vrchní míchadlo, asi půjdu do kuchyňského mixéru, protože má několik stupňů rychlosti a zůstává zapnutý.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ano, měl jsem neuvěřitelné štěstí, že jsem měl další.

Bohužel se celá objevila uprostřed dna baňky, takže se s tím asi nedá nic dělat, že? :D :D

Mhmmm, viděl jsem, že se k něčemu takovému používají elektronické šroubováky, ale zajímalo by mě, proč si nekoupíte rovnou horní míchadlo?
Podívej se na Vevor, nabízejí je velmi levně. Pokud přece jen chceš mít nějakou jen pro chemické účely (Vevor je určen pro kosmetický průmysl), podívej se na sklep-chemland.

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Jako oběť špatného laboratorního vybavení od Vevora to nemohu dostatečně zdůraznit, nekupujte od nich, jejich sračky jsou odpad!
Nedávno jsem si koupil vakuovou pumpu, nejenže plně nefungovala, ale navíc přišla s olejem rozlitým všude na vakuové pumpě!
Jediný důvod, proč jsem od nich koupil, je ten, že jsem chudý chemický nováček.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Musím se přiznat, že s vybavením, které jsem si u nich zakoupil, nemám žádné problémy

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Mám také sadu 32 ks, která je pro začátek ideální až na to, že mají všechny 24\40 šroubení tudíž nekompatibilní s jinými normami (29\32; 14\23; atd.), koupil jsem dvě sady stojanů, které jsou spolu se sklem za svou cenu docela dobré, moje vakuová pumpa potřebuje výměnu oleje. Těším se, až si pořídím adaptéry z 24\40 na 29\32.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Hmm S jejich vybavením nemám žádné problémy.

Myslím, že se to dalo tak trochu očekávat, když sleduji jejich cenové rozpětí..zdá se mi rozumné, že rotovap za 1 500 EUR nemá tak dobrý výkon jako rotovap za 15 000 EUR.

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Mohu také doporučit stránky laboratoriumdiscounter.nl tam jsou 7% slevy od youtuberů, jako je thylabs.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
To vím, děkuji! ale možná jsou i jiní, kteří to nevědí...