- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,771
- Deals
- 666
Hlavním cílem každého podvodníka je získat vaše peníze prostřednictvím obejití služby BB Escrow. Nezapomeňte, že podvodníci jsou velmi kreativní a najdou miliony důvodů, jak vás přesvědčit, abysteslužbu escrow přeskočili.
Velmi často podvodníci používají následující argumenty:
1. Podvodníci se snaží přesvědčit vás, abyste službu escrow přeskočili. Kurz bitcoinu mě děsí, nechte si polovinu vaší platby vyplatit přímo mnou a druhou polovinu přes escrow.
2. Jaký je váš názor? Přes escrow nefunguji, tam mě podvedli. Nedoporučuji vám to také.
3. Denně uzavírám obchody za desítky tisíc dolarů. Nehodlám si zahrávat s vašimi 100 dolary v escrow. Buď objednávejte bez escrow, nebo ani neztrácejte můj čas.
4. Podívejte se na mé recenze, nemá smysl, abych vás podváděl. Jsem tu čestný člověk!
Doplňte své možnosti v sekci komentářů, milí členové fóra.
Velmi často podvodníci používají následující argumenty:
1. Podvodníci se snaží přesvědčit vás, abyste službu escrow přeskočili. Kurz bitcoinu mě děsí, nechte si polovinu vaší platby vyplatit přímo mnou a druhou polovinu přes escrow.
2. Jaký je váš názor? Přes escrow nefunguji, tam mě podvedli. Nedoporučuji vám to také.
3. Denně uzavírám obchody za desítky tisíc dolarů. Nehodlám si zahrávat s vašimi 100 dolary v escrow. Buď objednávejte bez escrow, nebo ani neztrácejte můj čas.
4. Podívejte se na mé recenze, nemá smysl, abych vás podváděl. Jsem tu čestný člověk!
Doplňte své možnosti v sekci komentářů, milí členové fóra.
Last edited by a moderator: