jo, ale nevyžaduje žádné ověření totožnosti, což je to, na co se ptal. nenutí vás nahrávat žádné dokumenty ani osobní identifikační údaje jako jiné aplikace/peněženky.
omg ^^; moc se omlouvám
Nikdy jsem nemusel nic ověřovat, ale vždy jsem jen přijímal peníze od jiných lidí/posílal peníze ven, nikdy jsem si nekoupil žádnou kryptografii v samotné aplikaci
Bitcoin ATM nebo možná někdo prodává na místě bez ověření.
Existují také prodejci na dw tržištích, kterým můžete poslat hotovost s dopisem a dostanete btc nebo drogy.
Obvykle chodím do atm. Někteří budou chtít n I'd n telefonní číslo, takže si pořiďte vypalovačku a falešný průkaz totožnosti. (Proč prostě nejít s monero. Ušetříte si spoustu bolestí hlavy v budoucnu).
Jakmile získáte bitcoin mixer to a nastavit to na.max soukromí. Jen buďte trpěliví. Dělám 3 peněženky převody n mix pokaždé, ale im na paranoidní straně, takže nemusíte, pokud nechcete. Moje rada je monero. Používám místní monero a nikdy jsem neměl problém. Stačí vždy myslet 5 kroků dopředu n myslet na všechny, co to je n měli byste být v pohodě
Vaše zpětná vazba mi pomohla Děkuji, ano podle mého názoru také, Montero je nejlepší alternativa včera jsem se chystal koupit Bitcoin od někoho místního, a on se chystal poslat Bitcoin z binance, ale našel 51 dolarů převodní poplatky,to je hodně, že je šílený