Tak ahoj, přátelé! Na mnoha fórech je spousta informací a rozhovorů a volně řečeno spolehlivých syntéz, které diskutují o použití 2 konkrétních činidel, ale já potřebuji něco objektivního.
Hledám ten "zlatý standard" syntézy, se kterým mají všichni úspěch při použití borohydridu sodného a chloridu měďnatého.
Mohu se v podstatě jen řídit
BBexperta na jeho videu týkajícím se amfredukční aminace? (Ten, který podrobně popisuje použití NaBH4 +CuCl2 )ale místo toho použít 2,5 DMNS jako substituci pN2P>amfetamin.
Získá se tímto uspořádáním správná účinná redukce
2,5 dimethoxyNS> 2C-H? co se týče postupů a rozpouštědel)?
Jaké rozpouštědlo (rozpouštědla) jsou zde nejlepší? Někteří říkají, že bezvodé. Někteří mají vodu a alkohol. Někteří říkají, že žádný methanol. Chápete, na čem jsem. Internet potřebuje solidní praktické zpracování.
Existuje množství syntéz "snižujících " se k argumentům. "Nebo jsem zkusil tohle a mám tohle. Tohle by mohlo fungovat, ale". A tak dále.
objektivní? Ne.
Couldni být tak požehnán, aby slyšel šepot" co je to "zlatý standard" políbený Ježíšem, pohlazený Buddhovým synťákem? "
(Prosím, žádné synthy obtěžované Moronim tady, prosím. )
Už toho mám dost.
Mnoho lásky, přátelé.
Váš příspěvek bychom přijali s povděkem.
mějte se,
JesusTits.
Hledám ten "zlatý standard" syntézy, se kterým mají všichni úspěch při použití borohydridu sodného a chloridu měďnatého.
Mohu se v podstatě jen řídit
BBexperta na jeho videu týkajícím se amfredukční aminace? (Ten, který podrobně popisuje použití NaBH4 +CuCl2 )ale místo toho použít 2,5 DMNS jako substituci pN2P>amfetamin.
Získá se tímto uspořádáním správná účinná redukce
2,5 dimethoxyNS> 2C-H? co se týče postupů a rozpouštědel)?
Jaké rozpouštědlo (rozpouštědla) jsou zde nejlepší? Někteří říkají, že bezvodé. Někteří mají vodu a alkohol. Někteří říkají, že žádný methanol. Chápete, na čem jsem. Internet potřebuje solidní praktické zpracování.
Existuje množství syntéz "snižujících " se k argumentům. "Nebo jsem zkusil tohle a mám tohle. Tohle by mohlo fungovat, ale". A tak dále.
objektivní? Ne.
Couldni být tak požehnán, aby slyšel šepot" co je to "zlatý standard" políbený Ježíšem, pohlazený Buddhovým synťákem? "
(Prosím, žádné synthy obtěžované Moronim tady, prosím. )
Už toho mám dost.
Mnoho lásky, přátelé.
Váš příspěvek bychom přijali s povděkem.
mějte se,
JesusTits.