Question Zfetuje vás balzamovací tekutina?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Jak dlouho trvá opojení?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Říkejme tomu formaldehyd, aby to nebylo dvojsmyslné. Ano. Rozhodně vás to zfetuje. Mám ho doma, ale odmítám ho vyzkoušet, protože znám člověka, který na jeho kouření málem zemřel. Odvezli ho do nemocnice a nedýchal. Dal jsem svému dealerovi pervitinu 15 ml v malé sklenici " pro jeho tátu", řekl. Vzal to do motelu pro šváby a za hodinu prodal všechno. Namočil si cigarety. Přinesl mi zpátky 50 dolarů a chtěl další, ale jsou to šedesátiletí muži a jeden z nich nakonec umře, tak jsem mu řekl, že mu možná prodám něco z dalšího litru. Stejně to potřebuju na výrobu metylaminu.
Zfetovat se můžeš i šňupáním freonu, ale to tě taky zabije.

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Také jsem četl, z čeho se dá PCP extrahovat, z pesticidů pro zemědělce, ale není snadné ho najít,.Myslím, že v USA šněrují cigarety v PCP tekutině, ale také tomu říkají balzamovací tekutina.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Existuje herbicid, který je primárně methylamin, je to kulatý, ale starý vzorec. Kdyby existoval pesticid, který má v sobě pcp, věděl bych to, strávil jsem 100 hodin hledáním prekurzorů a drog v domácích produktech. Říká se tomu "mokrá" cigareta. Je to formaldehyd. Nejenže je to balzamovací tekutina, ale hojně se používá v taxidermii. Žádná balzamovací tekutina s PCP neexistuje. Formaldehyd je užitečné činidlo při výrobě mnoha drog a prekurzorů. Má několik názvů. Formalin, paraformaldehyd je podobný,formality, methanal (ne methanol)methylin oxid, paraform a 10 dalších věcí. Je to HCHO a má podobnou strukturu jako aceton ( uhlík s w vodíky a kyslíkem s dvojnou vazbou nahoře, aldehyd).

• Like
Reactions: vis