- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Hledám dodavatele surových benzosloučenin. V současné době používám pro tyto transakce společnost nemesis, ale většina produktů je podle mého názoru velmi špatné a pochybné kvality. Pokud je zde nějaká osoba, která by ve mně chtěla mít zákazníka, dejte mi prosím vědět, jak to můžeme uskutečnit. Chci nakupovat hromadné objednávky prášku a budu diskrétním a loajálním zákazníkem pro každého, kdo je schopen poskytnout čisté sloučeniny. Jakékoli návrhy a odkazy bych velmi ocenil a doufám, že se vše daří všem, kteří to čtou!
Jo a post script, rád bych byl schopen koupit nějaký methaqualone! Zasraná velká farmaceutická společnost je přestala vyrábět, protože jsou tak kurva úžasné (slyšel jsem a četl), ale je velmi obtížné najít jakýkoli zdroj. Myslím, že v určitém okamžiku budu muset syntetizovat sám, takže pokud víte o nějakých dobrých chemických dodavatelích, dejte mi prosím vědět?
Jo a post script, rád bych byl schopen koupit nějaký methaqualone! Zasraná velká farmaceutická společnost je přestala vyrábět, protože jsou tak kurva úžasné (slyšel jsem a četl), ale je velmi obtížné najít jakýkoli zdroj. Myslím, že v určitém okamžiku budu muset syntetizovat sám, takže pokud víte o nějakých dobrých chemických dodavatelích, dejte mi prosím vědět?