• Welcome to the US section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.

helon262

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Hledám dodavatele surových benzosloučenin. V současné době používám pro tyto transakce společnost nemesis, ale většina produktů je podle mého názoru velmi špatné a pochybné kvality. Pokud je zde nějaká osoba, která by ve mně chtěla mít zákazníka, dejte mi prosím vědět, jak to můžeme uskutečnit. Chci nakupovat hromadné objednávky prášku a budu diskrétním a loajálním zákazníkem pro každého, kdo je schopen poskytnout čisté sloučeniny. Jakékoli návrhy a odkazy bych velmi ocenil a doufám, že se vše daří všem, kteří to čtou!

Jo a post script, rád bych byl schopen koupit nějaký methaqualone! Zasraná velká farmaceutická společnost je přestala vyrábět, protože jsou tak kurva úžasné (slyšel jsem a četl), ale je velmi obtížné najít jakýkoli zdroj. Myslím, že v určitém okamžiku budu muset syntetizovat sám, takže pokud víte o nějakých dobrých chemických dodavatelích, dejte mi prosím vědět?