Question O 4MMC a 3MMC

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
On sám je pro lidi důležitý,

Chvíli jsem se bavil s několika lidmi na fóru o drogách o 4MMC. Bavili se o cenách a o tom, jak moc se jim 4MMC líbí, ale nikde v tamním regionu není k sehnání.
Moje otázka teď zní ; se syntézou na tomto fóru, která se používá k výrobě mefedronu (4MMC, MMCAT,MIAUW, DRONE) se vyrábí oldschool mefedron, který byl vyroben v roce 2012 nebo je to jiná varianta. Ptám se na to proto, že by se jim moc líbilo, kdyby na trhu našli 4MMC z té doby, ale nikde není k nalezení. Lidé, kteří tvrdí, že prodávají 4MMC, v podstatě prodávají 3MMC.

Proč tomu tak je? Protože 4MMC i 3MMC jsou zakázané, ale proč je na trhu opravdu jen 1 z nich a ne obě. Rozdíl v euforii znám ale v syntéze moc rozdíl není nebo se mýlím? Tak jaký je důvod tohoto.

Mohl by mě o tom někdo více informovat

Díky

fuckypu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Není pochyb o tom, že pro někoho je slovo u soudu důležitější než důkazy v případu.
na výrobu léků máte od 3 let minimálně max. 15 let

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Co to sakra říkáte? V jakém filmovém jazyce to mluvíš. To není ani zdaleka odpověď/informace, kterou hledám. Každému, kdo vyrábí drogy, není třeba připomínat, že může dostat trest odnětí svobody. Myslím, že jste na špatném fóru než.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Neexistuje žádná "stará škola" 4 mmc. Molekula je prostě stejná, před zákazem ji vytvořil skutečný chemik, který měl normy a etalony. Po zákazu převzal organizovaný zločin výrobní část a jde jim jen o zisk, proto existuje starý a nový meph

Chenzen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Číňané na začátku nevěděli, jestli má jejich výrobek nějaký účinek často byl kontaminován metylaminem a dalšími nečistotami nyní můžete získat čistý výrobek starající se o kvalitu sami velké organizované skupiny na to kašlou a peníze se počítají

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Opravili jste problém s neaktivitou 4 mmc?