Kéž by takhle uměl odpovídat každý! jste profesor? (Já lidi nazývám odborníky docela často, ale pane profesore, dostal jste vzácný kompliment). Upřímně mě nikdy nenapadlo, že celá molekulární sestava má projít BBB, když vím, že je to proléčivo, vsadil bych se, že je za tím účelem hydrolyzováno. Kyselina arachidonová si jde vlastní cestou a LSD nebudu nořit do této věčné fascinující fyziologie, takhle jde moje úvaha a budu číst. Biokonjugáty jsou svým způsobem super, takže není ostuda, co jsem napsal, když vím, že dávka se zvyšuje, protože acyl je větší. Kyselina arachidonová je moje frustrace a doufám, že aspoň jedna baňka přežila hromadné zničení mé sbírky chemie (vzácné, protože jsem si "vynutil" na DEA, aby mi je vrátili, ale rodiče to zničili). Budu mít 50g, pokud im štěstí mám starou fascinaci tímto tukem, jehož strukturu nedokážu ani nakreslit (teď je to pro mě ostuda, protože se prezentuji jako biochemik). Syntetik ve mně ví, že to do praxe neuvedu a ano, vypadá to na spoustu práce. Děkuji za vnesení světla na thid a za podnět k hledání dalšího. S pozdravem!