- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Здравейте на всички, аз съм сравнително нов човек в производството на лекарства и благодарение на невероятните, щедри експерти в този форум, които
-Дадоха ми времето си напълно безплатно
-Отговориха на всичките ми глупави въпроси
Успешно успях да произведа 4MMC, като използвах разтворителя NMP!
Специални благодарности на @G.Patton и още едно почетно споменаване на продавача на този форум @Constantylious777, който ми предостави всички химикали.
Като цяло благодаря на Г. Патън, Уилям Дамплиер и на доставчика, когото споменах.
Приложил съм всички снимки на моя процес и това, с което завърших, и съм изключително доволен и получих много добри отзиви за моя продукт
Ето връзката към основната статия, която ми помогна да направя магията!
Не мога да ви благодаря достатъчно и съжалявам, че съм толкова кратък, просто исках да стигна направо до точката, че гарантирам за вас!
-Дадоха ми времето си напълно безплатно
-Отговориха на всичките ми глупави въпроси
Успешно успях да произведа 4MMC, като използвах разтворителя NMP!
Специални благодарности на @G.Patton и още едно почетно споменаване на продавача на този форум @Constantylious777, който ми предостави всички химикали.
Като цяло благодаря на Г. Патън, Уилям Дамплиер и на доставчика, когото споменах.
Приложил съм всички снимки на моя процес и това, с което завърших, и съм изключително доволен и получих много добри отзиви за моя продукт
Ето връзката към основната статия, която ми помогна да направя магията!
Синтез на мефедрон (4-MMC) в разтворител NMP. В голям мащаб.
Схема на реакцията: Реагенти: 2-бромо-4'-метилпропиофенон (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-метил-2-пиролидон (NMP; cas 872-50-4) - 20 L; метил амин 40% разтвор (cas 74-89-5) - 8 L; бензол - 20 L; ацетон - 30 L; разтвор на солна киселина (HCl 36%) ~ 1,5 L; дестилирана вода - 20...
bbgate.com
Не мога да ви благодаря достатъчно и съжалявам, че съм толкова кратък, просто исках да стигна направо до точката, че гарантирам за вас!