Предложили сте "постоянни доставки" като вариант, но (и това може да е само моя особеност по отношение на използваните словосъчетания) по-подходящата формулировка би трябвало да бъде "постоянни доставки", тъй като тя предполага еднаква наличност и качество.
Що се отнася до "други", смятам, че доколкото това е в рамките на правните граници, трябва да се даде приоритет на възможно най-голям надзор както върху доставчиците, така и върху клиентите. Това беше засегнато от редица други респонденти. Препоръките/поръчителството на някого са добри, но видеоквалификатор (например: потребителско име и датата, записани заедно с поискана от администратора фраза, показана във видеоклип на кандидата, който използва избрания от него наркотик (наркотици). От страна на доставчиците - политика на нулева толерантност към фалшиви/неточни описания на продукти. Освен това, макар че това вероятно зависи до голяма степен от конкретния доставчик, начин за поръчване на определени артикули в големи количества, а не в мултипликатори на малки количества.
Друго "друго" за мен е включването на допълнителни проверени доставчици от САЩ, в идеалния случай с възможност за регионално представителство. Освен това бих искал да видя актуални резултати от лабораторни тестове (GCMS) за продуктите, предлагани от всеки доставчик.
И накрая, и това вероятно вече е публикувано някъде, въпреки че все още не съм го открил, списък с изискванията, които потребителят трябва да изпълни, за да му бъде разрешено да стане доставчик.
Последното нещо, което ще кажа, е едно мнение и то е следното: Изпитвам огромно уважение към този сайт и принципите, на които е основан. Могат ли да се коригират някои прости неща, за да се подобри преживяването на клиентите? Разбира се. Само включването на трета страна, която държи плащането на транзакцията в ескроу до получаването и удовлетворението от доставените материали, е изключително. Продължавайте да работите отлично! Продължавайте да се стремите да подобрявате и да давате възможност на клиентите да повлияят на положителната промяна. Това, което правите, е впечатляващо и аз с нетърпение очаквам да видя какво ще донесе бъдещето!