Благодаря за завръщането на братята тук, като започнем от Уилям, да, те са използвали този материал и ефектите са относителни, при някои има много силни реакции като умствено объркване, ускорение, стил МДА, много голяма продължителност, някои клиенти посочват, че не усещат никакъв ефект, което сочи, че крайният продукт, който лабораторията произвежда, не е напълно еднороден, смятам, че нямат дори магнитна бъркалка. Относно процеса, за който ме попитахте, можете ли да бъдете по-конкретен? Буквално химията никога не е била силната ми страна, но този форум ще се превърне в новия ми източник на проучвания, вземам 1 грам от веществото и го слагам в колко мл топла вода? доколкото съм запознат, тук режат MD като кокаин, превръщайки 1 кг mdma в 5-6 кг от тази смесена глупост.
@G. Patton Снимките, които изпратих, са на кристал, който тук продават само като европейски MD, но всичко е произведено тук, в нашия регион, за барела единственото, за което ме информираха, е, че е течен метамфетамин, това е някаква мазна жълтеникава течност, която при излагане на открит въздух извън барела кристализира сама. реактивът, който беше тестван, е МАРКИС, вече взехме друга партида от същата лаборатория и понякога реагира много лилаво, понякога напълно жълто, никога не е добро вещество и ефектите са винаги едни и същи, големият страх, който имаме, е да останем в ръцете на тези хора, които изглежда не знаят и най-малкото, което могат да правят, дотолкова, че аз с един колега, който е техник по химия, че приемаме някои въпроси от хората там, защото дори лабораторията не знае защо този "MD" се разтапя извън вакуумен / херметичен съд. От това, което сме говорили, се опитвам да получа процеса, който използват, и рецептата им, за да видя какво правят погрешно, знам, че там се стремят да ускорят процеса колкото се може повече, те са един от малкото производители и търсенето е много голямо, ускоряват както нагряването, така и охлаждането на продукта, ще погледна линка, който ми изпратихте, благодаря ви предварително за вниманието! r друг въпрос, когато споменавате вакуум, това ще бъде ли например вакуумна помпа? Спомних си за процеса за отстраняване на бутана, когато правим екстракция на BHO в марихуана, не знам дали процесът би бил подобен.
Тест с реагенти
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit i cannot acess "secrets of methanphetamine...." I dont have acess to open