Дебелостенни съдове за разбъркване от Pyrex с две колена

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Честита полунощ, приятели,
Вижте какво намерих в местния магазин за изгодни стоки. Не знаех какво гледам, но си помислих: "Тези изглеждат така, сякаш са създадени, за да мога да реагирам , химикали в тях".

Когато го погледнах, изглеждаше като интересно малко устройство. Може ли някой да разкаже повече за него? Минава 1 л. Не съм сигурен как точно трябва да се върти, вградената бъркалка функционира, но не ми се струва достатъчно силна, за да движи бъркалката.

(Освен това счупих стъклената пръчка, която ги свързваше в края 😬, но смятам, че мога просто да сложа нова, беше просто стандартна стъклена пръчка)
6vaFoRsjWL

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,269
Deals
1
Направена е за отглеждане на култури в течна среда (LC, liquid culture) нейната, така че да можете да разбиете организма, без да отваряте стъклото и да рискувате бактериално или плесенно замърсяване ето pdf, включващ инструкции за използването й ( връзка )

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Много интересно, шефе. Мога ли да го използвам за култивиране на култури от клавичести растения или е за нещо друго?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,269
Deals
1
Със сигурност бихте могли да култивирате мицела, но не съм сигурен дали алкалоидите на ерготата се произвеждат без гостоприемника. Това работи за повечето гъби до известна степен. Имайте предвид, че микоризните гъби се нуждаят от конкретното си растение-гостоприемник ( обикновено дърво, но и някои храсти), за да произведат спорокарп. Например. Можете да размножите "живата вълна" - мицела на amanita muscaria, но няма да израснат гъби. В този случай мицелът също съдържа мусцимол и хората, които са склонни да го ядат (след декарбоксилация)