- Reaction score
- 4
Добре, така че очевидно това, което се представя за фентанил на улицата, вероятно не е, но в някои от тестовете от една от нашите служби в миналото са се появили фентанил, алфентанил и суфентанил. Като потребител на интравенозни наркотици, тъй като повечето от нашите проби са били положителни за бензодиазепини, в Торонто има две програми за по-безопасно снабдяване. Тази, в която съм аз, където получавам 21 8 mg диалаудид на ден за опиатната зависимост и 6 10 mg риталин марка APO на ден както за моето ADHD, така и за 20-годишната ми зависимост от кристален метамфетамин. Риталинът изненадващо работи и да, аз ги инжектирам. Но аз все още получавам глад и имам имах време да кажа "не" на безплатни наркотици. Но дозата за Дилаудид все още не е почти достатъчна, тъй като все още се намирам в употреба поне ако имам пари 1 точка на ден. Положителното е, че мога да вземам хапчетата си вкъщи
Другата програма е програма за инжекционен хидроморфон, при която u трябва да отида на място. The Works в Торонто. И получаваш две инжекции течен хидроморфон на ден - веднъж сутрин и веднъж вечер. Някой, който е на нея, ми каза, че получава по 400 мл хидроморфон на ден, но това звучи погрешно. Моето разбиране е, че 2ml хидроморфон е същото като 8mg хидроморфон.
Просто се опитвам да спра да използвам улични наркотици и евентуално игли. За съжаление сърцето ми е увредено до такава степен, че пълното спиране е невъзможно.
Другата програма е програма за инжекционен хидроморфон, при която u трябва да отида на място. The Works в Торонто. И получаваш две инжекции течен хидроморфон на ден - веднъж сутрин и веднъж вечер. Някой, който е на нея, ми каза, че получава по 400 мл хидроморфон на ден, но това звучи погрешно. Моето разбиране е, че 2ml хидроморфон е същото като 8mg хидроморфон.
Просто се опитвам да спра да използвам улични наркотици и евентуално игли. За съжаление сърцето ми е увредено до такава степен, че пълното спиране е невъзможно.