Question Късодействащите лекарства са по-печеливши?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Интересува ме дали някой има информация за рентабилността на лекарствата с кратко действие спрямо тези с дълго действие.

Най-добрият пример е кокаинът срещу метамфетамините.

Краткодействащите наркотици трябва да се използват по-често и са по-удобни, но също така изглеждат малко по-скъпи, поне за кокаина.

Дългодействащите наркотици като метамфетамин обикновено са по-евтини, но вероятно има по-голям пазар за тях, тъй като хората искат евтини наркотици, които действат добре.

Аз съм на мнение, че за най-добрата комбинация от риск и възнаграждение, краткодействащите наркотици за висок стандарт и по-богати клиенти са най-добрият начин да се отиде, поне за по-малки мащаби.

Какво мислите вие?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Здравейте CryoThio, Мисля, че лекарствата с по-висока чистота и качество имат по-голям ефект върху потребителя. Обикновено хората търсят по-силен ефект, без да се налага да плащат повече пари, но в същото време той може да е по-рисков или да няма очаквания ефект.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Винаги предпочитам високото качество, дори и цената да е малко по-висока. Когато става въпрос за фармацевтични продукти, повечето хора, които познавам, предпочитат краткотрайно действащия оксижен пред дълготрайния, въпреки че цената е много по-висока, но освен ако не купувате само за облекчаване на болката, тогава краткотрайното действие е начинът да отидете. Нещата като стимулатори обаче са различни. Кокаинът и метамфетаминът са много различни високи стойности. Познавам хора, които харесват и двете, и познавам хора, които обичат метамфетамин и казват, че кокаинът не прави нищо за тях. Аз не съм голям потребител на стимуланти, но когато го правя, избирам кокаин, но само ако е с добро качество. Потъпкването на нещата се прави от алчност, без изобщо да се интересува от потребителя, който на първо място плаща сметките ви, но винаги ще се намери друг, който да заеме мястото на този, който умира от лошите глупости в продукта, предполагам, че това е идеята. Пример за това са пресованите хапчета, които са по-евтини и понякога могат да бъдат по-силни, но не винаги са толкова добри за болката и често възбудата е много различна. Те може да струват по-малко, но в дългосрочен план струва ли си? Що се отнася до рентабилността, познаването на клиентската база и нейните предпочитания винаги е най-добрата формула от моя опит. Мога да си купя метамфетамин в насипно състояние много по-евтино от кокаина, но никой от хората, които познавам, не харесва метамфетамин, освен ако не е старата школа. Кокаинът се продава бързо, така че макар печалбата да е по-ниска, доларите идват по-бързо и в дългосрочен план се оказва, че това е по-добрата сделка.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Мисля, че това зависи от пазара на вашата страна, вижте кое е по-изгодно. Например, ако по улиците, на които се конкурирате, вече се предлага висококачествен кокаин, това няма да е толкова печелившо, ако случаят е такъв, направете обратното, продавайте например метамфетамин, както го споменахте. Разбира се, хората винаги ще купуват избрания от тях наркотик, независимо от качеството му. Но се надявам, че сте разбрали какво се опитвам да кажа, не се конкурирайте с нещо, което вече се предлага на улицата, огледайте се и вижте избора на хората. Започнете нещо ново, нещо, което не е наистина достъпно, без значение дали е краткотрайно или дълготрайно, малко се отклонявам от темата. Но искам да кажа, че трябва да сте специални и да започнете да продавате нещо ново. Бъдете в безопасност, човече.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Разбирам. В САЩ не мисля, че метамфетаминът е толкова печеливш, освен ако човек не доставя на онези, които имат средствата да платят за високо качество. Мефедронът обаче може да е добър, лесно се произвежда, съперничи на кокаина, ще трябва обаче да се продава по-евтино, например 40 за грам, може и 60, но 40, поне за търговски клиенти, не за тези, които ще платят за по-високо качество.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Съгласен съм, че RC могат да бъдат наистина добри за продажба на улицата. Лично аз никъде не съм виждал толкова голяма конкуренция за тях. Купете някои висококачествени неща и започнете да раздавате малки мостри от тях, просто за да спечелите доверие и клиенти. След първата висококачествена партида можете да си набавите някои по-нискокачествени, но чисти неща на по-ниска цена, просто за по-голяма печалба. От време на време сменяйте партидите с по-високо и по-ниско качество, за да имате по-голяма печалба, както вече казах. Това е начинът, по който аз бих го направил. Съгласен съм, че 40-50 е добра цена, ако ще продавате по един брой. Бих казал, че редовните клиенти са 40, а новите - 50. Ако няма активен пазар за желаните РК, които искате да продадете или направите, можете буквално да си направите цени. И не забравяйте да споменете как работи ценообразуването, 40, след като станете редовни, може да донесе повече активни клиенти. Разбира се, това е, ако решите да купувате партиди, а не да ги правите.