Question Разклатете и изпечете

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Защо много хора използват този метод? това е буквално метод за загуба на живота ви

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Той е бърз и не изисква много оборудване, затова е привлекателен за много хора, които не разполагат с големи ресурси и искат да създадат нещо от нищото

• Like
Reactions: Xtc

ThisIsMyName

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Какво представлява този метод? Никога не съм чувал за него. Аз съм много нов в синхронизиращата страна на нещата. Можете ли да обясните какво представлява това

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609

Shake N Bake е синтез на метамфетамин в едно гърне. Много лесен, но опасен процес.
Така в повечето случаи се приготвяше старият метамфетамин за мотористи в Щатите.

Можете просто да потърсите видеоклипове "Shake N Bake Meth Synthesis" в youtube, там ще получите добра представа за какво става въпрос

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Достатъчно е да потърсите в този сайт. Процесът е описан тук. По принцип слагате псевдоефедрин, литиеви ленти от батерии, амониев нитрат от хладилни опаковки, луга и диетилов етер от стартова течност в PET-бутилка и я завъртате. С често изпускане на въздух заради повишаването на налягането по време на последващата реакция. Винаги съществува риск от експлозия, когато се използва литий. Литият ще редуцира псевдо, а амониевият нитрат ще го аминира. Поради основната среда, създадена от лугата, свободната метанова основа ще се разтвори в етера.