- Reaction score
- 8
Здравейте,
както вече описах в друга тема, имам проблеми със синтеза на амфетамин фосфат от P2NP чрез Al/Hg. Вече направих две партиди с един и същ резултат: много висок добив на каквито и да е неорганични соли (например 85 г от 10 г P2NP). Следвах всяка стъпка от видеоклиповете на този сайт и прочетох всички теми в този форум, както и няколко други ръководства. Алканизирах последната си партида преди около 14 часа и ето как изглежда сега
Някой знае ли какво може да се е объркало в първите две партиди, коя грешка може да е довела до резултатите, които получих? Какво да направя с тази партида? Да декантирам само първия слой, да декантирам първите два или да декантирам и двата в две различни чаши?
Радвам се на всякаква информация, благодаря предварително,
Лий
както вече описах в друга тема, имам проблеми със синтеза на амфетамин фосфат от P2NP чрез Al/Hg. Вече направих две партиди с един и същ резултат: много висок добив на каквито и да е неорганични соли (например 85 г от 10 г P2NP). Следвах всяка стъпка от видеоклиповете на този сайт и прочетох всички теми в този форум, както и няколко други ръководства. Алканизирах последната си партида преди около 14 часа и ето как изглежда сега
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
някак си се получиха три слоя. средният изглежда като горния от първите ми две партиди, не знам защо се получи трети. Някой знае ли какво може да се е объркало в първите две партиди, коя грешка може да е довела до резултатите, които получих? Какво да направя с тази партида? Да декантирам само първия слой, да декантирам първите два или да декантирам и двата в две различни чаши?
Радвам се на всякаква информация, благодаря предварително,
Лий