Question Нуждаете се от помощ за премахване на цвят от фетти (фентанал)!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Бях заклещена с около оз и половина синьо фетти (фентанил) . Това са парчета с улично качество, а не чист фентанил. Въпросът ми е как да премахна цвета? Предполагам, че това е просто хранителен оцветител и обмислям да използвам ацетон, както съм правил в миналото с метамфетамин. Това би ли свършило работа? Как ще премахна разреза? Благодаря ви

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
По мое мнение се нуждаете от количествен анализ. Синьото багрило на фетуса ви не трябва да се третира като същия примес, който сте видели на метамфетамин, тъй като това не е метамфетамин и по-голямата част от нещата вероятно са по-малко от единични с неизвестно взаимодействие с ацетона/разтворителя.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Ако ви се налага да задавате тези въпроси, съмнявам се, че сте подготвени за работа с чист фентанил, но добре, ето, че започваме:
Киселинно-основната екстракция А/В би трябвало да премахне нарязаните частици и цвета, а рекристализацията ще даде чист продукт. Вероятно сега това е Fentanyl.HCl или Fentanyl.Citrate. разтворете във вода, филтрирайте, целият Fentanyl трябва да е във филтрата (течността), алкализирайте, като внимателно добавите разтвор на натриев карбонат, докато ph стане >10. екстрахирайте с неполярен разтворител като толуол или ксилол. промийте екстракта с вода. Добавете лимонена киселина (безводна) в алкохол (IPA е подходящ), докато ph стане 5-6. F-цитратът трябва да отпадне. промийте нещата с още сух ксилол или толуол и след това с нафта (Shellsol е във вашия ъгъл) и оставете да изсъхне до хрупкав прах. Ако не е хрупкав прах, разтворете го в минимално количество ГОРЕЩ IPA и добавете сух ацетон и в хладилника. Измийте получените неща с нафта и сега наистина трябва да са сух прах.

Опитайте се да не убиете себе си или другите.
Фентанилът е гаден наркотик с лош профил на безопасност, имайте предвид това.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Оценявам помощта ви, въпреки че няма причина да се държите грубо с мен в началото. И за сведение не употребявам фентанил, но в моя район хероинът изчезна и всички искат да си купят тази гадост. Но синьото вещество караше всички да се оплакват заради вкуса му. Екстракцията, за която говорите, е тази, която съм правил стотици пъти за червен фосфоричен метамфетамин. Благодаря отново

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Не бих сметнал отговора за груб, просто този факт е валиден за повечето от нас и OrgUnikum се е държал защитно спрямо вас. Въпреки това той ви даде информацията, която поискахте, което аз не направих поради факта, че моето отношение също беше донякъде защитно. Работата с този материал трябва да се извършва с всички възможни лични предпазни средства, метахимия е доста начално ниво в сравнение с тази процедура за пречистване. Не забравяйте, че повечето стъклени изделия и ЛПС трябва да бъдат унищожени след употреба от съображения за безопасност, едно малко петно върху масата или лабораторната престилка е достатъчно силно, за да убие няколко души. Вярвам, че имате достатъчно опит в опасната химия с метамфетамин, за да можете да се справите с образуването на свободни вещества/соли. Докато редукцията на P/I2 е опасност от експлозия/пожар, тази е опасност от токсичност, тъй като може би знаете, че една голяма мокра кърпа може да се използва за спиране на бягство при синтез на метамфетамин (дори се обзалагам, че може да ви е спасила свободата преди), в случая с фента ви трябва като супер малка стая, която ще покриете с дебело пластмасово фолио отвсякъде и хазматик+газова маска+стилни ръкавици и средства за събличане на хазматика, без да го докосвате директно. И, разбира се, да се направи разреждане (нарязване) на фента, което трябва да се смесва продължително време, за да не се стигне до горещи точки (някой мой познат почина от гореща точка на фента). Аз бях човекът, който инициира унищожаването на материала и предостави метода. Харесвам фентанила, но приемам фармацевтичен клас само в случай, че не ми е достъпен по желание. Така никога не се пристрастявам към опиатите или поне досега съм имал само изненада от това, че зависимостта, в която бях сигурен, се оказа илюзорна. Най-добри пожелания! P.S. моля ви, проучете подхода и поискайте мнението на специалист, опитайте се да намерите някой с предишен практически опит като водач.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Хората са станали доста пискливи на да Интанец, сега добре, скъпи @InnocentBystander23, съжалявам, че това е най-милото, което мога да направя, без да се представям за всеобщата бавачка на никого, така че няма да стане по-добре, приемайте или оставяйте.

Липсва ми olde dayz на висококачествени flamewars и не, flaming няма абсолютно нищо общо с крещенето на обиди или заплахи. Всичко тръгна надолу, интернет всъщност умря в деня, в който AOL свърза Missisippi (датата е просто съвпадение) и беше заменен от маскирана платформа за пазаруване.
Старите хора, винаги оплакващи се, знам, знам, нека тогава да поговорим за войнатаһттр://.....🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Оценявам прозрението ви. в момента не мога да си позволя да унищожа стъкленицата си, така че просто ще я оставя така, както е, и няма да се занимавам с нея. благодаря

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
не е необходимо буквално да разбивате стъклените си съдове, просто ги третирайте със силен окислител като разтвор на пираня.