Не бих сметнал отговора за груб, просто този факт е валиден за повечето от нас и OrgUnikum се е държал защитно спрямо вас. Въпреки това той ви даде информацията, която поискахте, което аз не направих поради факта, че моето отношение също беше донякъде защитно. Работата с този материал трябва да се извършва с всички възможни лични предпазни средства, метахимия е доста начално ниво в сравнение с тази процедура за пречистване. Не забравяйте, че повечето стъклени изделия и ЛПС трябва да бъдат унищожени след употреба от съображения за безопасност, едно малко петно върху масата или лабораторната престилка е достатъчно силно, за да убие няколко души. Вярвам, че имате достатъчно опит в опасната химия с метамфетамин, за да можете да се справите с образуването на свободни вещества/соли. Докато редукцията на P/I2 е опасност от експлозия/пожар, тази е опасност от токсичност, тъй като може би знаете, че една голяма мокра кърпа може да се използва за спиране на бягство при синтез на метамфетамин (дори се обзалагам, че може да ви е спасила свободата преди), в случая с фента ви трябва като супер малка стая, която ще покриете с дебело пластмасово фолио отвсякъде и хазматик+газова маска+стилни ръкавици и средства за събличане на хазматика, без да го докосвате директно. И, разбира се, да се направи разреждане (нарязване) на фента, което трябва да се смесва продължително време, за да не се стигне до горещи точки (някой мой познат почина от гореща точка на фента). Аз бях човекът, който инициира унищожаването на материала и предостави метода. Харесвам фентанила, но приемам фармацевтичен клас само в случай, че не ми е достъпен по желание. Така никога не се пристрастявам към опиатите или поне досега съм имал само изненада от това, че зависимостта, в която бях сигурен, се оказа илюзорна. Най-добри пожелания! P.S. моля ви, проучете подхода и поискайте мнението на специалист, опитайте се да намерите някой с предишен практически опит като водач.