Question Looking for a vendor Нуждаете се от надежден (честен) източник!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Хей... това е тъмната мрежа. Това не е точно честно място, знам. Но някъде, там, трябва да има сайт/продавач на викодин/хидрокодон/норко, който РЕАЛНО спазва собствените си правила за ескроу. Продавач, който доставя продукта.

Може ли някой да ме насочи в правилната посока!? Толкова ми омръзна да ме ограбват!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Всеки месец@prophet има по няколко такива. Той е единственият човек, когото познавам, който продава истински опиати с рецепта. Не казвам, че той е единственият, който ги продава, но е единственият, който съм проверил. Мога да потвърдя, че множество хора продават фалшиви такива. Ако не можеш да получиш розов оксижен от 30 мг в аптеката, значи пинсетите, които се продават тук, не са истински. Същото важи и за зеления ксанакс. Винаги използвайте услугата ескроу. Ако някой в този сайт се опитва да ви убеди да не го правите, той се надява да ви измами.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Благодаря за отговора. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Този човек е измамник. Никога не се опитвайте да купувате наркотици от телеграма, тя така или иначе е съставена, а собственикът ѝ е в затвора и пее като птица

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Все пак всеки месец получавам няколко хидрокодона 7,5 и 30 mg оксижен също. Никога не знам кога и колко, моят източник ги взема, така че броят им винаги е различен. Прегледите ми за хидрокодоните, които съм продал, свидетелстват за това, че са истински, както и Фрит, който също е тествал моя окси. В момента нямам, но актуализирам обявите си, щом получа нови запаси. Все още можете да разгледате обявата ми, въпреки че нямам наличност

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Благодаря за отговора, но търся повече от няколко на месец. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Ако сте закупили моите окси 30 на насипна цена, която обикновено е 30-35 таблетки на месец, тогава ще платите 31 долара на. Разделени на 4, имате четири окси 7,5 mg и при цена 31 USD за всяка от тях плащате по 7,75 USD за всяка 7,5 mg. Купувайки 30 от моите 7,5 дрос в насипно състояние, което е по 10 броя, вие плащате по 10 долара за всеки 7,5 мг хидрос. Мога да предам сделките, които получавам, и получавам по-добра сделка за окси. 30 хапчета окси е като да купувате 120 от хапчетата от 7,5 mg на месец и те са по-силни и по-евтини от 7,5 mg хидрос. По принцип можете да си набавите между 120 и 140 таблетки окси на месец от 7,5 mg за 2,25 долара по-евтино, отколкото бихте платили за 7,5 mg хидрос. Получавате повече взрив за парите си по този начин и, казвате, че търсите повече от няколко на месец, 30-35 30mg окси не е просто няколко хапчета. Ако се вземат за болка, те са 120-140 хапчета, които лекарят няма да ви даде, освен ако нямате рак или нещо също толкова сериозно. И за цената, ако намерите истински окси 30 по-евтино от 31 долара на хапче, ако се купува в насипно състояние, тогава ме уведомете, защото мога да ги купя сам, за да ги продам на нуждаещите се. $ 930 звучи като много за 30 хапчета, докато не го разбиете и не направите математиката в сравнение с това, което обикновено намирате с хидрос почти навсякъде. Ако се интересувате, елате да ме видите в сряда

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ако ви е трудно да намерите такъв тук, може да проверите пазарите DrugHub или Archetyp. Те могат да бъдат намерени на daunt(dot)link. Винаги проверявайте уебсайтовете на пазарите

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Благодаря за отговора. Не разбирам... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Имате ли инсталиран Tor?

Сайтът е daunt.link
В него има пазари

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Моля, бъдете внимателни количеството на фалшивите хапчета в даркнет е зашеметяващо, а някои от тях са направо опасни

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Всичко, което е предоставено в този раздел, можете да закупите, без да рискувате да бъдете измамени.
Изберете държава или регион и получете това, което сте поръчали.
Съществуват и опио: хидрокодон, метадон, OXY