Looking for a vendor Търсите MDMA /MMC3/4 /Ket

Avdrakdabra

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Нуждаете се от доставка до Азия, плащайте само на ескроу, който не иска да се занимава с ескроу, моля, не изпращайте съобщение !!!

peaks

See my products
Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
80
Deals
98
Няма проблем. когато плащате, тогава също и цените в азия, а не цената в европа ?????
Проблемът е, че всички искат европа.цена, но искат да поемат 0 риск! Същото, което питам и хората от Колумбия. изпратете ми тухла за 4000 до Европа с ескроу!!!

Avdrakdabra

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Ако съм в Азия, тази цена за Азия не е въпрос, има цена за всичко

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
15

Във вашия регион има много реактиви

евтини

по-добре намерете хора, които могат да готвят

моето мнение

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Той иска да получи своята торта и да я изяде също. Иска да изпраща до високорискова държава, иска да плати цената на Европа и иска гарантирано. Lol. Изглежда като губител на време, за да бъдем честни.

Avdrakdabra

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Когато се научите да бъдете професионалисти, можем да работим заедно.
Сега ще ви дам един съвет като подарък, един уважаващ себе си продавач с опит изпраща в страните, в които може, ако не може, не изпраща, ако може, трябва да отговаря за нещата си.
И аз работя с много търговци тук, използвайки този метод, не ми липсват доставчици, просто винаги търся още, защото търсенето няма край.
В деня, в който знаете как да работите, изпратете съобщение и аз ще купя от вас.

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Сигурен съм, че някой ще изпрати до u 100% гарантирано до високорискова държава по 5 евро на g. U поискано, съжалявам поискано. Lol

Avdrakdabra

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
You have manager's here , you can ask how much deal i do in one week , if you want sell sell dont talk to much , if you have free time make money if not go sleep kid