Question Как да си направим канабиноидна хартия?

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Моля, обяснете с много прости думи метод за нанасяне на ноиди върху хартия за изпращане по пощата в съоръжение.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,109
Deals
1
Здравейте. Разтворете в алкохол и накиснете там хартията си.

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Разбирам това, но няма ли начин да се формулира колко химикали ще поеме един лист и т.н.

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Вашата обикновена формула ще работи. Папката

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Формулата, която използвате за разтапяне на вашия канабиноид. Имам приятели, които използваха evrclear 150 proof ликьор, за да разтопят там ноид на прах.

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Може би 5 г ноид и няколко супени лъжици ликьор, затоплен, докато се разтопи. След това потопете в него хартия и я оставете да изсъхне на въздух. Прекалено многото ще доведе до миризмата ѝ..fyi. Ще трябва да платите с него, за да получите резултатите си.

flightrcs

Arested
Member
Reaction score
50
както момчетата нагоре казва преди това , просто накиснете хартията вътре в буркан или купа и ще получите незабавни резултати , благодаря предварително @Tony!

albeereal

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
но Ако ноидите са с жълт цвят, това ще се покаже на хартията. Как да стане ноидът бял, така че да не превръща бялата страница в жълта?

dnkr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Струва ви се, че 5 грама са много за 1 хартия? Чел съм непотвърдени сведения за хора, които използват 250 mg на лист (използвайки последните по-силни химикали)

BoonDock

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Да, прав сте. Върнах се и попитах приятеля си, който е направил това. Той се изсмя на това, което написах. Той казва 150 до 400 мг. Казва, че това, което някога може да ви се размине. Той вярва, че вашите 250 mg са норма. Съжалявам..lol

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

Ще предпочета да го направя с помощта на пистолет за пръскане, така че някои области да останат без ноид. Защото ако ноидът е много силен и активен, потапянето на цялата хартия може да доведе до интоксикация или КО.

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

Всичко това се свежда до това колко активен е ноидът, който използвате. За някои нови формули 5 г може дори да е твърде много

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,109
Deals
1
Добра идея. Можете също така да направите ниска концентрация на разтвор на ноид, за да го направите. Например, накиснете N mg/ml разтвор в X g хартия, можете да пресметнете колко ноид съдържа 1 g хартия. Xg / N mg/ml.

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18

@GPatton напълно си прав, брато, изчисляването по отношение на масите и моларните маси ще бъде най-безопасният и практичен път, но се съмнявам, че той ще има търпението да мине по този път, но за по-сигурно пътуване ще коментирам твоето решение.

dnkr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Искате да кажете, че трябва да претеглим сухата хартия, след това да претеглим мократа, за да разберем разликата в теглото, преди да направим математиката? Или има друг метод, който не виждам 😅..

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,109
Deals
1
Не, можете да претеглите сухата хартия преди и след добавянето на този разтвор. Разликата в масата е количеството ноид. Също така, ако накиснете разтвор с N mg/ml (например 1 ml) върху 1 g хартия, ще получите 1 g хартия с N mg ноид. Разбирате ли идеята ми?

dnkr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
А, добре, благодаря за разяснението, вече го разбирам, това е наистина чудесен начин за измерване, благодаря!