Question Как се извлича метилфенидат?

White Star

Don't buy from me
New Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Здравейте, хора, имам нужда от помощ, в резюме искам да извлека метилфенидат хидрохлорид от моите таблетки (MetransXr) (с удължено освобождаване) Опитах метода на екстракция с вода, но когато изсъхна, остана гумен слой с метилфенидат. Планирам да направя още една екстракция с гума и да видя дали ще успея да извлека нещо, всякакви препоръки ще бъдат добре дошли / Ето моите снимки

Attachments

• RDOn17UP2S.jpg
    RDOn17UP2S.jpg
    6 MB · Views: 361
  • 1HzVPEJgia.jpg
    1HzVPEJgia.jpg
    5 MB · Views: 98
  • JNq37ZHlxI.jpg
    JNq37ZHlxI.jpg
    5.1 MB · Views: 297
  • HORZ1n6Iuh.jpg
    HORZ1n6Iuh.jpg
    5.8 MB · Views: 296
  • xSbwqKXH0I.jpg
    xSbwqKXH0I.jpg
    5.2 MB · Views: 319

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Вземете списък на всички неактивни съставки и разберете кои от тях, които ще се разтварят в наличните разтворители. По същия начин разберете свойствата на разтворимост за МРН. Можете или да отмиете другите глупости от MPH, или да отмиете MPH от другите глупости, ако това има смисъл за вас. Например, може да успеете да изплакнете "лепкавия" остатък със студен, сух етер или друг разтворител, който не разтваря MPH. Следващия път вероятно ще можете просто да почистите хапчетата си с метанол или IPA.

Метилфенидатовият хидрохлорид USP е бял, фин кристален прах без мирис. Разтворите му са кисели до лакмус. Той е свободно разтворим във вода и в метанол, разтворим в алкохол и слабо разтворим в
хлороформ и ацетон. Молекулното му тегло е 269,77.

Метранс XR съдържа и следните помощни вещества: Бутилиран хидрокситолуен, карнаубски восък, целулозен ацетат, хипромелоза, изопропилов алкохол, лактоза, фосфорна киселина, полоксамер, полиетилен гликол, полиетиленови оксиди, повидон, пропилен гликол, натриев хлорид, стеаринова киселина, янтарна киселина, синтетични железни оксиди, титанов диоксид и триацетин.