Е, здравей, приятели! В много форуми има много информация, разговори и свободно, надеждни синтези, в които се обсъжда използването на 2 конкретни реагента, но на мен ми трябва нещо обективно.
Търся този "златен стандарт" за синтез, с който всички имат успех, използвайки натриев борохидрид и меден хлорид.
Мога ли до голяма степен просто да следвам
BBexperts на видеото му, отнасящо се до редуктивното аминиране на амф? (този, в който подробно се описва използването на NaBH4 +CuCl2 ), но вместо това използвам 2,5 DMNS като заместител на pN2P>амфетамин.
Ще се получи ли по този начин правилно ефективно редуциране на
2,5 диметоксиNS> 2C-H? що се отнася до процедурите и разтворителите?)
какъв разтворител (разтворители) е най-подходящ тук? Някои казват, че е безводен. Някои посочват вода и алкохол. Някои казват, че не трябва да се използва метанол. Разбирате докъде съм стигнал. Интернет се нуждае от солидна практическа обработка.
Има множество синтезатори, които "намаляват " до аргументи. "Или опитах това и получих онова. Това може да работи, но". И така нататък.
обективно? Не.
Couldni be so blessed as to hear a whisper" какъв е "златният стандарт", целунат от Исус, погален от Буда синтезатор? "
(Моля, тук няма синтезатори, насилвани от Мороний, моля. )
Вече имам достатъчно от това.
Много любов, хора.
Вашият принос ще бъде приет с благодарност.
грижете се за себе си,
JesusTits.
Търся този "златен стандарт" за синтез, с който всички имат успех, използвайки натриев борохидрид и меден хлорид.
Мога ли до голяма степен просто да следвам
BBexperts на видеото му, отнасящо се до редуктивното аминиране на амф? (този, в който подробно се описва използването на NaBH4 +CuCl2 ), но вместо това използвам 2,5 DMNS като заместител на pN2P>амфетамин.
Ще се получи ли по този начин правилно ефективно редуциране на
2,5 диметоксиNS> 2C-H? що се отнася до процедурите и разтворителите?)
какъв разтворител (разтворители) е най-подходящ тук? Някои казват, че е безводен. Някои посочват вода и алкохол. Някои казват, че не трябва да се използва метанол. Разбирате докъде съм стигнал. Интернет се нуждае от солидна практическа обработка.
Има множество синтезатори, които "намаляват " до аргументи. "Или опитах това и получих онова. Това може да работи, но". И така нататък.
обективно? Не.
Couldni be so blessed as to hear a whisper" какъв е "златният стандарт", целунат от Исус, погален от Буда синтезатор? "
(Моля, тук няма синтезатори, насилвани от Мороний, моля. )
Вече имам достатъчно от това.
Много любов, хора.
Вашият принос ще бъде приет с благодарност.
грижете се за себе си,
JesusTits.