- Reaction score
- 0
Търся най-добрия начин за извличане на съкращения от Мет. За пръв път съм в този голям форум, така че моля да извините за всеки некоректен словоред. В момента не ми е възможно да произвеждам собствен продукт, така че съм принуден да получа това, което мога. Разполагам със средства за закупуване, но продуктът не е клас А. Първоначално заподозрях, че рязаното е MSN, но вярвам, че си имам работа с други вещества. Основната ми цел е да имам качествен продукт. Погледнах и проучих и освен измиването с ацетон и дори използването на конвекционна фурна за отстраняване на споменатите замърсители не дават резултат. Измих 5 унции и изгубих значителна част от продукта; останаха 2 унции. Вярвам, че дори след измиването разрезът е толкова дълбоко в споменатия продукт, че изглежда невъзможно да се отстрани напълно. Все още продуктът е слаб, причинява главоболие и болки в ставите. Звучи като MSN да, но аз наистина вярвам, че е нарязан с нещо друго. Някакви идеи за това какво би могло да бъде това и как да се премахне. Нови трикове или идеи биха били страхотни. Закупих продукта чрез няколко различни източника, но всички изглежда са замърсени. Тук съм ограничен и ще бъда благодарен за всеки съвет. Бих искал да произвеждам свой собствен продукт, но просто не вярвам, че мога да постигна всички необходими елементи, за да завърша тази моя мечта точно сега. Така че ми остава да измисля този план, за да направя най-доброто, което мога, с това, което е на разположение. Всеки съвет ще бъде много ценен.
Благодаря ви.
Благодаря ви.