Question Извличане на амфетаминова база (A-Oil) от дрехи - нуждаете се от спешна помощ

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Здравейте на всички,

Имам нужда от спешен съвет от химик.

По време на процеса на доставка от поръчаното А-олио доставчикът не е запечатал правилно опаковката, така че цялата течност
се е разпространила вътре в опаковката. В качеството на скритост, дрехите бяха преопаковани и това сега е напоено с цялото масло. Количеството е голямо, така че се нуждая от спешен съвет дали е възможно дрехите да се поставят във вана с изопропанол, за да се разтвори маслото, и да се остави след това изопропанолът да се изпари .
Може ли да се направи това, или има още по-ефективни методи за разтваряне на маслото от дрехите отново възможно най-добре?

Благодаря предварително

Mr.Magic

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
IPA, накиснете, възможните оцветители ще дойдат с него, няма проблем , измийте/дестилирайте
Можете да ми се отблагодарят, като престанете да го наричате "А-масло" , моля, благодаря

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Благодаря много за бързия отговор. Ще опитам да го направя по този начин.

Амфетамин фрибаза, знам. Старите навици умират трудно:)

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Дестилирана деминерализирана вода накиснете и изгорете водата и ви остава масло/активно вещество е най-лесният начин, който съм открил

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Няма ли това евентуално да доведе до дестилация на маслото с водна пара до известна степен?

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
@chefgorden това може да бъде и метод.

Аз вече използвам начина с IPA. Бих могъл да накисна само част, защото ми трябва значително повече IPA и искам да повторя процеса 1-2 пъти, така че в дрехата да остане възможно най-малко. Достатъчно ли е да оставя съда отворен в продължение на 1-2 дни, за да се изпари IPA, или е по-разумно да взема голяма колба с кръгло дъно и да я нагрявам във вана или нагревател, докато IPA се изпари и в колбата остане свободна основа?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Не го оставяйте на въздух, ще загубите основата и разтворът ще бъде червен. опитайте да утаите с IPA в него, ако е твърде разреден, тогава можете да изпарите за малко и да утаите веднага след това.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Ако ви разбирам правилно, фребазата в разтвора с IPA трябва да се утаи на дъното като утайка, така ли?
Пресявам IPA, докато остане само свободната основа? В случай че трябва да изпарявам част от продукта, по-добре ли е да използвам магнитна бъркалка вместо открит пламък, за да се изпарявам по-нежно? Предпочитам да задам твърде много въпроси, отколкото да се окажа с неизползваема основа.^^

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Не, тя е течност и ще бъде в хомогенен разтвор. не пламък

за изпарението не мога да говоря, не съм го правил атмосферно или поне умишлено