Етазен (етодеснитазен)

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Някой работил ли е с този химикал? добри ли са резултатите от смесването на хероин с него? чух, че е по-безопасен от фент. но все още е много силен. не съм сигурен за пътищата на употреба и дали си струва, когато се смесва с хероин, така че ако някой знае повече, ще бъдем благодарни. можем да обсъдим и синтеза, ако някой се интересува.

A0CNPnqdWM

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
313
Здравейте!
Като се имат предвид наличните данни от предклинични проучвания, етодеснитазенът (и други психоактивни вещества от тази група) е изключително токсичен в еквивалентни дози, а терапевтичното съотношение между аналгетичната и респираторната депресивна активност е много тясно (при интравенозна употреба). А при перорална употреба има голяма вероятност да се наблюдават само странични ефекти и аналгетични ефекти без еуфория.
Не препоръчвам смесването му с хероин. Фактът, че това психоактивно вещество е по-безопасно, е мит (ако се вземат предвид данните от изследванията). Според Уокър Е. А. и Морган М. М. толерантността и зависимостта са същите като при морфина.

Ако искате да научите повече информация - свържете се с мен!

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Благодаря ви за вашето разбиране, което е много ценно.Какво ще кажете за пушенето?Имам смесени мнения за този РОА.Дали влагането му в билкова материя осигурява добри резултати според вашия опит?Също така не мога да намеря информация за разтворимостта.ацетон, IPA?

JustFuckMyShitUpFam

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Бързайте да се справите! Има ли все още някъде достъп до този РК?

RCvendor4

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
добър е, но изобщо не издържа дълго като фентъзито