Question Може ли балсамиращата течност да ви натовари?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Колко дълго трае високото ниво на наркотиците?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Нека да го наречем формалдехид, за да не бъде двусмислено. Да. От него определено се опиянявате. Имам малко вкъщи, но отказвам да го опитам, защото познавам човек, който едва не умря от пушенето му. Върнаха го в болницата, без да диша. Дадох на дилъра ми на метамфетамин 15 мл в малко бурканче " за баща му", каза той. Той го занесе в мотела за хлебарки и продаде всичко за един час. Натопи цигари. Върна ми 50 долара и искаше още, но това са мъже на 60 години и един от тях накрая ще умре, затова му казах, че може би ще му продам малко от следващия литър. Така или иначе ми трябва за производството на метиламин.
Можеш да се надрусаш и с фреон, но това също ще те убие

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Четох също, че можеш да извлечеш PCP от земеделски пестицид, но не е лесно да го намериш. мисля, че в САЩ забъркват цигари в PCP течност, но също така наричат това балсамираща течност.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Има един хербицид, който е предимно метиламин, той е закръглен, но е стара формула. Ако имаше пестицид, в който има pcp, щях да знам, прекарал съм 100 часа в търсене на прекурсори и наркотици в домакински продукти. Наричат го "мокра" цигара. Това е формалдехид. Той не само е балсамираща течност, но се използва широко в таксидермията. Няма балсамираща течност с PCP. Формалдехидът е полезен реактив при производството на много наркотици и прекурсори. Той има няколко наименования. Формалин, параформалдехид е подобен,формалин, метанал (не метанол)метилинов оксид, параформ и още 10 други неща. Той е HCHO и е подобен по структура на ацетона ( въглерод с w хидрогени и кислород с двойна връзка на върха, алдехид)

• Like
Reactions: vis