Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Закупуване на химикали на този форум: Мъртви капки Възможно / Препоръчително ?

ShiftingWaterfall

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
така че по очевидни причини няма да поръчвам химически прекурсори на домашния си адрес, независимо от правния статут на тези съединения.
ще бъде ли вариант "мъртва капка"? като разбирам, че поръчката вероятно няма да се побере в обикновена пощенска кутия. означава ли това, че пощенската служба просто ще я остави на входната врата? или е необходим подпис?

Поздрави, ShiftingWaterfall

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,886
Deals
666
Всичко зависи от продавача, ако той е готов да предаде поръчката по този начин, тогава защо не.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
33
Не е по-добре да изпратите до магазин за колетни пратки с фалшиво име и адрес?
Също така бихте могли да смените магазина за колетни пратки или шкафчето, след като поръчате, поне там, където живея, можем да сменим адреса преди пристигането на поръчката, максимумът, който продавачът ще знае за вас, е държавата.
Там, където живея в Европа, също имам възможност да получавам с куриер, например DHL, и след като пристигне DHL, ще достави пратката на друга компания, която ще постави пакета ми в анонимно шкафче в града, който съм избрал предния ден, но има максимални размери за кутията. И мисля, че не биха изпратили опасни химикали като ацетон или формамид до магазин за колетни пратки.
Смятате ли, че изпращането до магазини за колетни пратки е рисковано?

Last edited:

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Зависи от това дали трябва да платите данък върху вноса, те не го оставят, ако не сте вкъщи. Дори когато напишете бележка, те не я оставят.
Да речем, че изпращачът използва ups за доставка, тогава можете да изберете официален пункт за събиране на ups и когато вземете стоката си, трябва да платите данъка там.

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Измамиха ме за 1,5 кг P2NP 400 долара няма

Wickr: legitlab@pm.me

Telegram: @discreetonly

Трудно е да се намери къде да се постави тази информация във форума, така че другите не поръчват там да

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
612
Мъртвите капки са чудесен вариант, който зле зависи от това дали продавачът е достатъчно надежден, за да го направи, и достатъчно професионален, за да предостави пълно доказателство за процеса на доставка.
Мъртвата капка също така винаги трябва да се извършва чрез използване на ескроу услуги с ясни условия за възстановяване на средства и политики за повторно изпращане