Ако не печелите пари от амфетамин, значи го правите погрешно. Абсолютно можете да направите стек, ако определите цена на продукта си спрямо качеството, което предоставяте. Аз лично имам по-високи цени от конкуренцията, но хората идват при мен, защото моят продукт винаги е такъв, какъвто го казвам, и знаят, че е най-добрият. Те знаят, че получават по-малко, но високото е с по-голяма стойност за тях и за портфейлите им. Те също така знаят, че това е материалът, който ще наруши толерантността им, що се отнася до него. Когато се прави както трябва и се произвежда чист, мощен амфетамин, хората просто не искат повече мръсната гадост. Като цяло да, може да се каже, че амфетаминът е с по-малко търсене конкретно в САЩ, но има пазар за него, особено тогава в ЕС. Има хора, които искат само амфетамин, но не и метамфетамин.
Дори ако го произвеждате в малки количества с добре оптимизиран синтез, просто правите толкова много от толкова малко пари и изходни материали, че вероятно би било трудно да не реализирате печалба. Ако сте добър, квалифициран химик и знаете, че всъщност имате най-добрия синтез в обхвата на вашите възможности и хората все още се оплакват от цената, просто не им продавайте... Преминете към някой друг. Има хора, които разбират, че качеството е по-важно от количеството, дори в света на наркотиците.
Изглежда, че хората пренебрегват това изненадващо, защото получават "нещо", но не в това е въпросът. Смисълът е да разберете най-добрия начин и възможностите на всяка стъпка, която предприемате в синтеза. Повярвайте ми, ако оптимизирате синтеза си, ще спечелите много пари.
Не бива да позволявате на хората да не уважават вас и продукта ви по този начин, когато нямат представа за сложността на производствената операция за подобни неща.