Question Амфетамин силно разяждащ с леко червено докосване

aktor

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, имам някакъв амфетамин и той е като че ли много различен от това, което някога съм виждал, като че ли е силно разяждащ и му трябват векове, за да изсъхне.
Гори прекалено дълго и мирише малко странно, трудно е да се опише, функционира перфектно, но горенето е много лошо, мисля, че рН е твърде високо
но аз съм пълен глупак в химията, има ли някой идея какво не е наред с него или как мога да го разбера, съжалявам за лошото описание, но това не е родният ми език

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Изхвърлете в кофата за боклук и си купете метамфетамин.

Bigballen

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Макар че обикновено съм съгласен, че метамфетаминът е причинил повече вреда, отколкото амп

• Like
Reactions: vis

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
154
РН на вашия амфетамин е много надолу и амфетаминът е много корозивен и придобива този червен цвят, По принцип химикът не се е справил и драстично е понижил рН, докато е сулфатирал свободната основа, и затова той има този агресивен цвят и мирис, всичко това се дължи на лошото образуване на сулфати и прекомерното количество киселина. (Сулфатар не допуска грешки). Просто избягвайте да консумирате прекалено окисления продукт, който имате, защото в противен случай е лесно да увредите организма си с тази скорост.