- Reaction score
- 16
Наистина ми се иска да не се стига дотук, но вече съм изгубила търпение.
През последните няколко месеца се занимавах с ааронстевенс.
Всъщност aaronstevens беше първият онлайн търговец, с когото някога съм имал работа.
и сме сключили доста успешни сделки.
Дори когато продуктите не се появиха, той препрати без колебание.
но..
преди няколко седмици направих поръчка за 1 кг скорост с проследяване на пратката
не получих track&trace и се появи само половината от продукта.
оплаках му се и се договорихме за препращане на липсващите 500 г.
В петък (29 септември) направих поръчка за допълнителен килограм паста speed, която трябваше да бъде изпратена с липсващите 500 г.
Когато направих плащането, не чух нищо от него и се опитах да се свържа с него на няколко платформи.
Бях информиран, че е изпратил преди няколко дни.
така че се свързах с него на новия му профил в пощата на Proton тази сутрин и получих отговор, но това беше кратък разговор и оттогава не съм чувал за него
Бих препоръчал на всеки човек да не прави поръчки за момента.
Надявам се, че всичко това е една голяма грешка и можем да намерим решение на проблема
защото имах страхотен опит с aaronstevens... досега.
Ще ви държа в течение
През последните няколко месеца се занимавах с ааронстевенс.
Всъщност aaronstevens беше първият онлайн търговец, с когото някога съм имал работа.
и сме сключили доста успешни сделки.
Дори когато продуктите не се появиха, той препрати без колебание.
но..
преди няколко седмици направих поръчка за 1 кг скорост с проследяване на пратката
не получих track&trace и се появи само половината от продукта.
оплаках му се и се договорихме за препращане на липсващите 500 г.
В петък (29 септември) направих поръчка за допълнителен килограм паста speed, която трябваше да бъде изпратена с липсващите 500 г.
Когато направих плащането, не чух нищо от него и се опитах да се свържа с него на няколко платформи.
Бях информиран, че е изпратил преди няколко дни.
така че се свързах с него на новия му профил в пощата на Proton тази сутрин и получих отговор, но това беше кратък разговор и оттогава не съм чувал за него
Бих препоръчал на всеки човек да не прави поръчки за момента.
Надявам се, че всичко това е една голяма грешка и можем да намерим решение на проблема
защото имах страхотен опит с aaronstevens... досега.
Ще ви държа в течение