Иска ми се всеки да може да отговаря така. вие ли сте професор? (Доста често наричам хората експерти, но професоре, вие получихте рядък комплимент). Честно казано, никога не съм се замислял, че цялата молекулярна сглобка е, за да премине през ВВВ, знаейки, че това е пролекарство, можех да се обзаложа, че се хидролизира, за да го направи. Арахидоновата киселина си върви по собствения път и LSD няма да се гмуркам в тази вечна увлекателна физиология, така ми вървят разсъжденията и ще чета. Биоконюгатите са готини по свой начин, така че не е срамно това, което написах, знаейки, че дозата се увеличава, тъй като ацилът е по-голям. Арахидоновата киселина ми е разочарование и се надявам поне една колба да е оцеляла при масовото унищожаване на химическата ми колекция (ценна, защото "принудих" ДЕА да ми ги върне, но родителите ми я унищожиха). Ще имам 50 г, ако имам късмет, че имам старо увлечение по тази мазнина, на която дори не мога да нарисувам структурата (сега ме е срам, тъй като се представям за биохимик). Синтетикът в мен знае, че няма да го приложа на практика и да, изглежда като много работа. Благодаря ви, че хвърлихте светлина върху това и за стимула за търсене на повече. С най-добри пожелания!